Népszerű bejegyzések

Gyógyszerek


A 2013-as gyógyszerlista a website-on megtalálható a januári 3. hírlevélben!




Gyógyszer

Érdekes módon kapcsolódik a tatabányai klubgyűlésen felmerült témához...

Rakja le a tavaszi jó egészség alapjait! 
APIDIÁR® GARLIC oldattal
kívánjuk Önt ebben segíteni!
Méhészekkel beszélgetve, a mennyiségi és minőségi éhezés nyakatekert meghatározásába bonyolódtam, amikor az egyik méhész átsegített a nehézségeken:
-          Szerintem, ha kenyérrel falatozom a mangalica szalonnát, akkor már nem beszélhetünk mennyiségi éhezésről. Ha lilahagymát is eszek hozzá, a végén meg leöblítem egy pohárka oportóval, akkor pedig már minőségi éhezésről se lehet szó.
Szerintem se kell ezt túlbonyolítani. Fontos, hogy megértsük: a teleléshez beetetett cukorral a méheket csak a mennyiségi éhezéstől óvtuk meg.
Abból bizony hiányoznak a méhek szervezetének működéséhez szükséges vitaminok és nyomelemek, a szervezetük építéséhez szükséges aminosavak.
Akkor nyúljunk a hagymához?
Nem vicc! Az országban több méhész dicsérte az APIDIÁR® Garlic oldat - fokhagyma- és vöröshagyma kivonatot tartalmazó - készítményünket. Mondták, hogy a korábban kedvvel használt fokhagymalé (?), fokhagymatea(?) helyett alkalmazzák.
A fokhagymát az angol nyelvű irodalomban is dicsérik, kiemelve, hogy
-          biztonságos, természetes és baktériumokkal, gombákkal szemben hatékony antibiotikus anyag,
-          támogatja az immunrendszert,
-          elpusztítja vagy elűzi a parazitákat, atkákat,
-          megelőzi a fertőzéseket, mindemellett
-          nem zavarja, és nem pusztítja el a hasznos baktériumokat,
-          és nem mellesleg a méhek szeretik.
A fokhagymát nem szívesen „pancsolják otthon", illata miatt, de a fokhagyma szagú készítményekben hisznek, hiszen az jelzi a fő hatóanyag jelenlétét.
Ezt a hatóanyagot jelzi az APIDIÁR® AQUA Garlic oldat kellemes fokhagyma illata is.
Az újonnan megjelenő ERDÉLYI MÉHÉSZ című szaklapnak éppen a legutóbbi száma számol be arról, hogy a fokhagyma- és vöröshagymalé alkalmazása elterjedt bioméhészetekben is nozéma betegség megelőzésére, cukorszirupba is, gyúrt cukorlepénybe is. Nem baj, ha túladagolják, mert „szeretik a méhek a muzsdét" - ahogy románul mondják a rengeteg fokhagymából készített ételízesítőt, szószt.
A szaklap szerzője megállapítja: „A már kialakult és diagnosztizált nozémozis ellen (a muzsdé - SM) nem alkalmas." Majd fontos szabályt állapít meg: „Figyelem! A fokhagymás szirupot nagy adagokban, és közvetlen hordás előtti időszakban nem ajánlatos használni: elronthatja az akácméz illatát és zamatát."
Önnek - egyre több hazai méhész kedvező tapasztalata alapján - az EKO-PHARMA Kft. az APIDIÁR® AQUA Garlic oldat készítményt ajánlja, a legtöbb méhészetben már napjainkban készülő gyúrt cukorlepényekbe is.
Szaklapunk többször idézett szerzője még kihangsúlyozza: „Ha valaki a fokhagymalé mellett döntene ... Figyelem!! NE a lakásban!!! Mert ezzel a tevékenységünkkel ellenséges hangulatot varázsolhatunk a lakásba, ugyanis 2-3 napig iszonyú fokhagymabűz lesz."
Hogy ezt a kellemetlenséget is megússza: ajánljuk az APIDIÁR® AQUA Garlic oldat készítményünket.
Annyi óvatosságra azért a mi kedves méhész partnereink is felhívják az Ön figyelmét, hogy: az APIDIÁR® Garlic oldattal készített szirupot tartalmazó edényt, vödröt, kannát jól zárjuk le és külsejét mossuk tisztára a szállításhoz, hogy megússzuk a méhek népes kíséretét!
S ha az előző levelünkben ajánlott, B-vitaminokat és aminosavakat tartalmazó APIVIT B COMPLEX vitamin oldatot is alkalmazza, nagyban javítja méhcsaládjai tavaszi sikerének esélyeit!
Nemcsak a jó évkezdést támogatja 2012. március 31-ig tartó akciónk, de kedvezőbbé teszi további együttműködésünket is, mivel a vásárolt tétel mennyiségétől függetlenül Ön most nagykereskedelmi árkategóriába kerül.
Kiszerelés a méhészetek méretéhez igazítva: 100 ml, 500 ml, 1 liter, 5 liter.
Megrendelés >>
info@eko-pharma.hu
Tel: +36-30-30-34-666
EKO-PHARMA Kft.1063 Budapest, Szív utca 15.
Vásárlás webáruházból >>
Jó egészséget, jó munkát, sikeres évkezdetet kívánok:
dr. Sümegi Mihály

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése